Bent u een fervent fietser die een bril draagt? Vindt u dat u moet wisselen tussen uw gewone bril op sterkte en een fietsbril wanneer u buiten fietst? Dan is dit artikel voor u bedoeld! Hierin bespreken we hoe u van uw fietsbril een bril op sterkte kunt maken.

Profiteer van de voordelen van een op maat gemaakte fietsbril op sterkte

Een goede fietsbril op sterkte kan een wereld van verschil maken wanneer u onderweg bent. Hij helpt u niet alleen om beter te zien, maar beschermt uw ogen ook tegen de schadelijke UV-stralen van de zon.

Er zijn twee soorten fietsbrillen op sterkte: met en zonder plakglazen. Plakglazen zijn ideaal voor mensen met een hoog brilvoorschrift, omdat ze op hun plaats blijven zitten, hoeveel u ook zweet. Ze kunnen echter lastig zijn om in en uit te doen. Als u een lager sterktevoorschrift hebt, kunt u overwegen om niet-plakbare brillenglazen te gebruiken, die gemakkelijker te hanteren zijn maar niet dezelfde bescherming bieden.

Zie uw wereld duidelijk, zelfs op de paden

Fiets brillen met plakglazen zijn een geweldige manier om uw wereld duidelijk te zien, zelfs op de trails. Door simpelweg uw voorschrift op de glazen te plakken, kunt u van uw fietsbril een bril op sterkte maken. Dit kan een grote hulp zijn als u tijdens het fietsen slecht ziet.

De lenzen zijn gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat dat splintervrij en krasbestendig is. Ze hebben ook een anticondenscoating die uw zicht in alle omstandigheden helder houdt. De zelfklevende lenzen zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, zodat u ze naar behoefte kunt verwisselen.

Fiets brillen zijn een geweldige optie voor wie een fietsbril op sterkte nodig heeft. Dankzij de hoogwaardige glazen en het gebruiksvriendelijke ontwerp kunt u de wereld duidelijker zien.