Thuis is een belangrijke plek. Het is meer dan grimmige witte muren. In ieder geval tot op zekere hoogte. We geven al een tijdje toe aan de Marie Kondo-achtige ontwerphouding van minder is meer, maar als de pandemie ons iets heeft geleerd, is het dat comfort, kleur en gezelligheid de sleutelwoorden zijn.

2022 draait helemaal om het vieren van creatieve rommel en sentimentaliteit, vooral omdat we steeds meer tijd binnen opgesloten doorbrengen, of we het nu leuk vinden of niet. Terwijl mode onze persoonlijkheid en interesses naar de buitenwereld projecteert, is het ons huis dat ons innerlijk echt dient. Bekijk hier de Nieuwemeubels kortingscodes.

Goed uitgerust, goed gevoed en nieuwe energie krijgen, hangt allemaal af van hoe goed een huis functioneert.

Bovendien, terwijl we ons inspannen om liefde op elke mogelijke manier te verspreiden tijdens zulke turbulente en veranderende tijden – is ons huis de beste plek om het zowel te geven als te ontvangen.

Ik denk dat ons werk milieubewust moet zijn, absoluut een meer geavanceerd niveau van duurzaamheid moet bereiken, en dit thema zal waarschijnlijk materialen en selecties informeren.

We volgen geen trends en geloven dat een goed ontwerp tijdloos moet zijn.

Op de natuur en reizen geïnspireerde oppervlakken en stukken

Om onze reislust te voeden of een gevoel van rust en gemak van de natuurlijke wereld te geven, wordt van ons verwacht dat we meer organische afwerkingen en texturen implementeren.

Verschillende prints en wallpapers met onze favoriete schilderachtige plekjes zullen opduiken en ons verlangen naar verrijkende ervaringen nieuw leven inblazen.

Verlangen naar onderdompeling in de natuur, vooral omdat onze reisplannen krap blijven, stijgt ook de vraag naar op maat gemaakte houten schrijnwerkelementen.

Zeker, omdat we de afgelopen twee jaar grotendeels van de natuurlijke wereld zijn afgesneden, zijn we onze natuurlijke omgeving en wilde ruimtes gaan waarderen. Organische vormen, vooral in verlichting, zorgen voor een heerlijke sfeer. Zoals altijd voelen we ons aangetrokken tot botanische prints en materialen die doen denken aan de natuur, aardetinten en een palet dat doet denken aan onze favoriete mediterrane vakanties. Omdat we niet kunnen reizen, kijken we verlangend terug naar onze albums en duiken we boeken in voor inspiratie.

Het draait allemaal om de groene woonkamer…

Door de natuur geleide kleuren zijn de sleutel tot het vastleggen van interieurtrends in 2022, en de populairste tint wordt groen. Beweeg over marineblauwe woonkamers – volgend jaar draait alles om groene muurbekleding en muurverf!

Diepe smaragd en kwarts zijn nog steeds hot, maar er zullen meerdere tinten in het spel komen, waaronder aardse, kruiden- of plantaardige tinten zoals salie, evenals tinten in het groen/blauwe spectrum voor een oceanisch tintje. Het mixen van verschillende soorten groen om een ​​organisch verhaal te creëren zal populair zijn, en kamerplanten zullen centraal staan.

Om groene muren tot leven te brengen, voegt u textuur toe met lommerrijke palmen of vetplanten, contrasteert u met terracotta meubels en voegt u metalen afwerkingen toe zoals goud en messing om alles te laten knallen. Hoe meer textuur je kunt toevoegen, hoe beter – dus wees niet bang om ook te genieten van tactiele vloerkleden en kussens.